Vaalikonevastauksia

Päätöksiä ja valintoja

Politiikan arjen peruspalaset. Ehdokkaana joutuu ja pääsee punnitsemaan omia näkemyksiään ja ajatuksiaan. Vaalikoneet on yksi tehokkaimmista tavoista tuoda ne mahdollisimman lähelle äänestäjää. Vaalikonevastauksiini pääset tutustumaan täältä:

Yle vaalikone 2023

Allianssi 2023

Helsingin Sanomat 2023

Duunitori.fi 2023

Helsingin Uutiset 2023

Iltalehti 2023

Ilta-Sanomat 2023

Yle (kuntavaalit 2021)

Politiikkaa arvopohjalta

Päätöksenteossa vaikuttavat aina omat arvot. Minun arvoni ovat monen asian summa, kuten muillakin. Nykyisessä maailmassa järjestöt toimivat vahvoina arvojen luojina. Olen koonnut tälle sivulle listauksen niistä etujärjestöjen arvoista, jotka allekirjoitan ja joita olen allekirjoittanut. Mikäli koet, että voit täydentää arvojani minulle sopivalla arvolla, ole yhteydessä!

Helsingin Keskusta 2023

Seta, sateenkaari-edustaja 2023

Vaalistaja.fi (SAK) 2023

Finnwatch 2023

Tradenomit 2023

Pyörävaalit (2021)

Malmivaalit (2021)

Seta, sateenkaari-kunta (2021)

Miksi ehdolla?

Jos haluaa vaikuttaa, on pistettävä itsensä likoon. Ei vallan takia, vaan siksi että voi olla perillä asioista ja vaikuttaa niihin, tuoda mukaan oman näkemyksen. Olla mukana tekemässä huomisen Suomea ja Helsinkiä joka on enemmän, ja enemmän mun näköinen. Helsinki on mun koti. Suomi on mun koti. Eurooppa on mun koti. 

Niin myös Keskusta on mun kotini. Puolue on väline demokratiaan. Demokratiassa päätöksiä tehdään yhdessä, kaikki huomioiden eikä kovimpaa huutavan tahdilla. Siksi pitää valita se tiimi joka tekee rakentaen ja eteenpäin katsoen. Puoluevalinta on aina kompromissi. Se vähiten huono vaihtoehto. En ole kaikesta samaa mieltä, eikä kuulukaan. Mut se on koti, jossa saan olla oma itseni, ja jossa on helppo hengittää.