Vaalikonevastauksia

Päätöksiä ja valintoja

Politiikan arjen peruspalaset. Ehdokkaana joutuu ja pääsee punnitsemaan omia näkemyksiään ja ajatuksiaan. Vaalikoneet on yksi tehokkaimmista tavoista tuoda ne mahdollisimman lähelle äänestäjää. Vaalikone vastauksiini pääset tutustumaan täältä:

Yle

Helsingin Sanomat

Allianssi

Ilta-Sanomat

Helsingin Uutiset

Politiikkaa arvopohjalta

Päätöksenteossa vaikuttavat aina omat arvot. Minun arvoni ovat monen asian summa, kuten muillakin. Nykyisessä maailmassa järjestöt toimivat vahvoina arvojen luojina. Olen koonnut tälle sivulle listauksen niistä etujärjestöjen arvoista, jotka allekirjoitan. Mikäli koet, että voit täydentää arvojani minulle sopivalla arvolla, ole yhteydessä!

Suomen Keskusta

Tradenomit

Pyörävaalit

Terveysehdokas

Vastuulliset hankinnat

Yrittäjyyslupaus

Malmivaalit

Akava

Seta, sateenkaarikunta

Miksi ehdolla?

Jos haluaa vaikuttaa, on pistettävä itsensä likoon. Ei vallan takia, vaan siksi että voi olla perillä asioista ja vaikuttaa niihin, tuoda mukaan oman näkemyksen. Olla mukana tekemässä huomisen Helsinkiä joka on enemmän, ja enemmän mun näköinen. Helsinki on mun koti.

Niin myös Keskusta on mun kotini. Puolue on väline demokratiaan. Demokratiassa päätöksiä tehdään yhdessä, kaikki huomioiden eikä kovimpaa huutavan tahdilla. Siksi pitää valita se tiimi joka tekee rakentaen ja eteenpäin katsoen. Puoluevalinta on aina kompromissi. Se vähiten huono vaihtoehto. En ole kaikesta samaa mieltä, eikä kuulukaan. Mut se on koti, jossa saan olla oma itseni, ja jossa on helppo hengittää.